Algemene voorwaarden

 • In geval van annulering minder dan 60 dagen voor aankomst wordt 50% van de verblijfskost aangerekend.  
  Minder dan 30 dagen voor aankomst wordt 100% van de verblijfskost aangerekend.  
  Bij vroegere annulering wordt 50 € dossierkosten verrekend.
  Deze annuleringscondities gelden niet voor non-refundable reserveringen.
 • Non-refundable reserveringen kunnen niet worden geannuleerd, noch kunnen veranderingen aangebracht worden aan deze reserveringen. Er wordt ten allen tijde 100% van de verblijfskost aangerekend.
 • Alle voorgestelde prijzen zijn exclusief (toekomstig ingevoerde) toeristenbelasting. Indien deze van toepassing blijkt voor een verblijfsperiode, zal deze gescheiden van de suiteprijs rechtstreeks gefactureerd worden aan de verblijvende gast, ook indien de invoering hiervan nog niet concreet was op het ogenblik van boeking. Deze eventuele taks valt volledig ten laste van de gast, opgelegd door de gemeente, en kan onder geen beding verhaald worden op het hotel.
 • Het verblijf wordt ten laatste op de dag van vertrek betaald, tenzij uitdrukkelijk anders werd bedongen. Op de vervaldag van onbetaalde facturen zullen deze van ambtswege, zonder voorafgaandelijk bericht 15% per jaar opbrengen, met een minimum van 25.00€.
 • Bij geschillen is enkel de rechtbank van Veurne bevoegd.
 • Een reserveringsaanvraag van de klant dient altijd bevestigd te worden door Donny Resorts NV. Zonder de bevestiging is er geen sprake van een reservering of boeking.
 • Behoudens de volledig bewuste, vrijwillige en schriftelijke ondertekening door de zaakvoerder hieromtrent, wordt er geen enkele commissie toegestaan.
 • Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van fouten of een duidelijk afwijkende prijs. In dit soort gevallen heeft de hotelier het recht de boeking te annuleren.
 • Donny Resorts NV zal redelijke inspanningen verrichten om correcte en up-to-date informatie te verschaffen op onze website. Donny Resorts NV kan echter nooit aansprakelijk worden gesteld voor enige vorm van directe, indirecte of incidentele schade die volgt uit het gebruik of het niet kunnen gebruiken van deze website. Donny Resorts NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze website en eventueel onjuiste informatie op deze website.

Huisdieren

Honden zijn onze vrienden en dus welkom in het Donny Resorts NV.
We vragen u enkel een supplement van € 15 per nacht per huisdier voor het onderhoud van de suite.

Aankomst

 • De sleutels worden overhandigd vanaf 16.00 uur de dag van aankomst.
 • Bij betaling van voorschot of opgave van kredietkaartnummer worden
  de reservering van de suite is gegarandeerd tot 18u op de dag van aankomst. Indien klanten later dan 18u wensen in te checken, dienen ze dit tijdig te melden aan de receptie.

Vertrek – Check-out

 • Wij vragen de suite te verlaten op de vertrekdag voor 10u. Na 10 uur en voor 12u00, wordt 50 euro kosten  in rekening gebracht. Na 12.00 u wordt steeds de volgende nacht in rekening gebracht.
 • Uitzonderingen zijn enkel mogelijk indien anders bedongen.

Verblijf

 • Bij schade aangericht door de klant, de personen die hem vergezellen, of de personen waarover hij de hoede heeft, aan de roerende en onroerende goederen van Donny Resorts NV, dient de schade op eenvoudig verzoek van Donny Resorts NV vergoed te worden en dit uiterlijk bij het vertrek van de klant.
 • Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigingen of verlies aan/van op het hotelterrein geparkeerde voertuigen, noch hun inhoud.
 • In België geldt een algemeen rookverbod in openbare ruimtes. In navolging van deze wetgeving worden alle suites uitsluitend verhuurd als niet-rokers suites. Bij het ontstaan of achterlaten van rookgeur in de suite (of op een andere openbare niet-rokersplaats in het hotel), worden schoonmaakkosten en/of herstellingskosten aangerekend. Het hotel zal deze kosten berekenen op basis van de geleden hinder en schade, met een minimum van 250 €.

Onze contactgegevens

Donny Resorts NV
D'arippelaan 23 - 8660 De Panne
BTW BE 0428.254.604
tel ++32 (0)58 420043

© Donny Resorts NV
D'arippelaan 23 - 8660 De Panne - BTW BE 0428.254.604
tel ++32 (0)58 420043

Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen
Disclaimer: fotos zijn ter illustratie, inrichting en opstelling van kamers kan verschillen
Reproductie of distributie van de website of de inhoud van de website voor commerciële doeleinden is verboden.

Alle voorgestelde prijzen zijn exclusief (toekomstig ingevoerde) toeristenbelasting. Indien deze van toepassing blijkt voor een verblijfsperiode, zal deze gescheiden van de kamerprijs rechtstreeks gefactureerd worden aan de verblijvende gast, ook indien de invoering hiervan nog niet concreet was op het ogenblik van boeking. Deze eventuele taks valt volledig ten laste van de gast, opgelegd door de gemeente, en kan onder geen beding verhaald worden op het hotel.